Tähtivaeltajan laatta: jaloterästä kaiverruksella 20×10 cm

449,00 

Tähtivaeltajan laatta on uniikki, jaloteräksinen juhlalaatta elämän suuriin päiviin. Tähtivaeltajan laatassa on lahjansaajan nimen ja syntymäpäivän perusteella luotu ainutlaatuinen, teräkseen kaiverrettu tähtikuvio.

Kun tilaat laatan, ilmoita vain lahjansaajan etukirjaimet (esimerkiksi NA) ja lahjansaajan syntymäpäivä (esimerkiksi 5.8.1930). Tutustu tähtivaeltajan tarinaan alla.

4 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tähtivaeltajan laatta juhlistaa lahjansaajan matkaa täällä tähtien välissä. Laatta on tehty jaloteräksestä ja siihen on kaiverrettu lahjansaajan nimen ja syntymäpäivän perusteella ainutlaatuinen tähtikuvio.

Mitä tähtivaeltajan kuvio kertoo?

Tähtivaeltajan laatan inspiraationa on NASAn Pioneer-luotainten mukana lähetetty Pioneer-laatta. Tähtivaeltajan laatassa ei ole kirjaimia tai sanoja vaan se on tarkoitettu tulkittavaksi kielestä, maasta ja planeetasta riippumatta.

Laattaan on kaiverrettu kahdesta kokonaisuudesta koostuva kuvio:

  • tähtikompassi (vasemmalla)
  • syntymän hetki (oikealla)

 

Tähtikompassi saa muotonsa laatan omistajan nimen etukirjaimista ja syntymäpäivästä (päivä ja kuukausi). Tähtikompassissa voi halutessaan nähdä kuvioita, jotka kuvaavat sen omistajaa. Esimerkiksi ylläolevassa tähtikompassissa voi nähdä voimaa kuvaavan karhun tai välittämistä kuvaavan sydämen.

Syntymän hetki (laatan oikealla puolella) kuvaa laatan omistajan tähtivaelluksen aloitushetkeä:

  • Kuun vaiheen
  • Viikonpäivän
  • Vuodenkierron
  • Syntymävuoden

Tämän laatan henkilö on syntynyt keskiviikkona huhtikuussa 1991. Alla näet, miten tätä uniikkia tähtivaeltajan laattaa voi tulkita. Kaiverretussa laatassa ei ole selitystekstejä, mutta paketissa on ohjeet laatan tulkitsemiseen.

Mitä pakettiin kuuluu?

Kun tilaat tähtivaeltajan laatan, annat tilausvaiheessa “Lisätiedot”-kenttään kaiverrukseen tarvittavat tiedot:

  • Nimikirjaimet (esimerkiksi NA)
  • Syntymäpäivän (päivä, kuukausi, vuosi)

Näillä tiedoilla valmistamme tähtivaeltajan laatan, kaiverramme kuvion teräkseen ja pakkaamme laatan valmiiksi. Tilaukseen kuuluu ilmainen postitus Suomeen. Jokainen laatta viimeistellään käsityönä, joten toimitusajat ovat tavallisia nettikaupan tuotteita pidemmät.

Paketissa on mukana:

  • Tähtivaeltajan laatta (20×10 cm, kiillotettua jaloterästä)
  • Ohjeet laatan tulkitsemiseen

Laatta itsessään on kiiltävää ja ympäristöään kauniisti heijastavaa jaloterästä, joka kestää tuhansien vuosien ajan. Laatan voi asettaa esimerkiksi kirjahyllyyn tai vitriiniin. Laatassa ei ole reikiä tai tukea.

Jokainen laatta tehdään mittatilaustyönä, joten tätä tuotetta ei koske normaali 14 päivän palautusoikeus. Olethan meihin yhteydessä [email protected] jos sinulla on jotain kysyttävää tai huomautettavaa tilatusta tuotteesta.

Kenelle tähtivaeltajan laatta sopii lahjaksi?

Tähtivaeltajan laatta kuvastaa matkaamme universumissa. Olemme täällä maailmankaikkeuden näkökulmasta vain hetkisen, mutta ihmisen näkökulmasta kokonaisen eliniän. Jaloteräs kuvastaa maailmaan jättämämme jäljen pysyvyyttä, kirkkautta ja lujuutta. Tähtikuviot puolestaan juhlistavat yksilöllisyyttämme ja syntymämme hetkeä – hetkeä josta kaikki mitä teemme on saanut alkunsa.

Tähtivaeltajan laatta sopii erityisesti juhliin tai tilaisuuksiin, joissa juhlistamme elämän käännekohtia. Se on pysyvyyden, matkan ja oikean suunnan vertauskuva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in FI (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tähtivaeltajan laatta: jaloterästä kaiverruksella 20×10 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *