Mikä on vuoden 2022 paras podcast? Mistä lisää kuunneltavaa podcast-sovellukseen? Keräsimme listaamme valikoiman suomalaisia ja englanninkielisiä podcastejä. Mukana on aiheita laidasta laitaan, joten toivottavasti listasta löytyy hyviä uusia tuttavuuksia.

Aiemmassa artikkelissa on myös viime vuosien asiantuntijasuositteluita parhaiksi podcasteiksi. Suoraan kuuntelemaan pääset valitsemalle mielenkiintoisimman jakson Nyt kun kysyit -podcastin soittolistalta:

Yksittäisenä podcast-suupalana kannattaa aloittaa 20 minuutin NKK-jaksosta, jonka aiheena on myyntiremontit ja niissä onnistuminen.

3. Yrittäjä Kalle Halmela: Millainen on hyvä myyntiremontti?

Millaisen myyntiremontin alan ammattilainen tekee? Kuinka paljon voittoa asunnon flippaamalla voi saada? Miten voi varautua ikäviin yllätyksiin? Vieraana rakennusalan yrittäjä, Telakalle Oy:n toimitusjohtaja Kalle Halmela. Kuuntele jakso:

Parhaat suomenkieliset podcastit 2022

Podcast-addiktin suurin ongelma on runsaudenpula. Myös suomalaisia podcasteja on tarjolla enemmän kuin ehtii kuunnella – ja vähemmän kuin toivoisi.

Vuoden 2022 parhaita podcasteja voi etsiä vaikkapa Audiolandin palkittujen podcastien listoilta. Tässä omaan podcast-korvaani sopivimmat palkitit podcastit:

Rahapodi on jo pitkään sivistänyt suomalaisia sijoittamisen saloihin. Välillä juontajat äityvät louskuttamaan politiikkaa, mutta mukaan mahtuu myös sijoittamisen eri osapuolia valottavia jaksoja.

Futucastissa parasta ovat mielenkiintoiset, ajankohtaiset vieraat ja juontajien rehellinen uteliaisuus.

Spotifyn suosituimmat podcastit 2022

Jos luotat kansan viisauteen, Spotifyn suosituimmista podcasteista löydät myös parhaat podcastit. Spotifyn suosituimmat podcastit näet Spotify-sovelluksessa tai esimerkiksi Chartable-palvelussa.

Tämän jutun kirjoittamishetkellä listan kärjessä olivat mm.

Omat podcast-suosikkini

Tässä muutama podcast, joita kuuntelen tai teen itse.

Parhaat englanninkieliset podcastit 2022

Jos englanti ei hidasta podcast-kuuntelua, tässä valikoima parhaita englanninkielisiä podcastejä. Aluksi muutama suosikkilista ja sitten omat valintani.

Näitä podcasteja itse kuuntelen:

Social Media Marketing Podcast: läpitihkuvasta amerikkalaisuudestaan huolimatta laadukkain markkinointia käsitteleviä podcast, jonka olen löytänyt

Conan O’Brian Needs a Friend: nuoruusvuosien hauskimman talk show -juontajan aikuisuusvuosien hauskin podcast

The Dropout: liikoja luvanneen startup-huijari Elizabeth Holmesin tarina

Cautionary Tales: taitavasti kirjoitettu podcast kiinnostavista tositarinoista

World’s Greatest Con: hiukan manipulatiivinen mutta hauskasti tuotettu podcast huijauksista ja niiden yrityksistä

Jaa oma suosikkisi vuoden 2022 parhaaksi podcastiksi

Ei muuta kuin kuuntelemaan! Kommenteissa voit vinkata oman suosikkisi vuoden 2022 parhaaksi podcastiksi.