Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Sähkö ja vesi eivät sovi yhteen, mutta miten on suihkun ja sähköhammasharjan laita? Voiko sähköhammasharjaa käyttää turvallisesti suihkussa?

Valmistajien sivujen ja STEK ry:n mukaan sähköhammasharjan mallista ja kunnosta riippuen sähköhammasharjaa voi käyttää suihkussa. Kaikkia malleja ei suositella käytettävän suihkussa.

Mistä tiedän voiko sähköhammasharjaani käyttää suihkussa?

Jos haluat varmistua siitä, voiko sinun sähköhammasharjaasi käyttää suihkun aikana, voit kokeilla etsiä mallin tai valmistajan nimellä. Esimerkiksi Oral-B-valmistajan sivuilla sanotaan, että kaikki heidän mallinsa ovat vedenpitäviä ja niitä voi käyttää suihkussa.

Onko sähköhammasharja turvallinen suihkussa?

Useimmat sähköhammasharjat ovat vedenpitäviä. Niiden lataaminen tapahtuu induktion avulla, jolloin koko harja voidaan peittää muovilla eikä laturireikiä tarvitse jättää.

Lisäksi sähköhammasharjan akussa on pieni jännite, mikä tekee siitä turvallisemman myös suihkussa. Sähköhammasharjaa ei kuitenkaan kannata yrittää ladata pistorasiasta ja käyttää samalla kuin laulelee sadepisaroista suihkun alla.

Sponsoroitu

Säästä nyt –50 % Tassupaketilla

Säästä nyt –50 % Tassupaketilla

Suositut ladattavat koiranneuleohjeet yhdessä paketissa

19,75 € (yksittäin 39,50 €) / 100% tyytyväisyystakuu

Haluaisitko neuloa jotain lämmintä koirallesi? Hyvien asioiden koiranneuleohjeissa on selkeät kuvat ja ohjeet, joilla onnistut varmasti. Jos et ole tyytyväinen, kun nuttu on valmis, palautamme rahasi.

Sponsoroitu