Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Kauluri on yksi parhaista keksinnöistä sitten munanleikkaajan ja kumisaappaiden. Se suojaa kaulaa ja ylävartaloa, mutta ei kuumottele selkää tai liehu vapaana silloin kun tarkoitus ei ole liehua vapaana. Hyvien asioiden vaeltajankauluri on helppo ja tyylikäs kauluri, jonka neulomiseen ei mene aloittelijaltakaan muutamaa iltaa pitempään.

Jos olet kyllästynyt etsimään hyvää ilmaista kauluriohjetta, voit ratkaista ongelman ostamalla myös nopean ja helpon lyhytkauluriohjeemme.

Hyvien asioiden uutiskirjeen tilaamalla (ja vahvistusviestin hyväksymällä) saat helpon lyhytkauluriohjeen (1,50 €) veloituksetta. Vahvistettuasi uutiskirjeen tilauksen saat ensimmäisen uutiskirjeen, jossa on linkki lyhytkauluriohjeen lataukseen.

Jotain meni pieleen. Kokeile uudestaan.
Hienoa! Vahvista vielä tilauksesi sähköpostiisi tulleesta viestistä.

Kauluri on taas tulossa muotiin niin naisilla, miehillä kuin lapsillakin. Vaeltajankauluri sopii erityisesti aikuisväelle. Jos epäilet vielä omia taitojasi, voit kokeilla myös yksityiskohtaista pipo-ohjettamme.

Vaeltajan kaulurin neuleohje

Vaeltajankauluri: kauluriohje 100-prosenttisesta suomenlampaanvillasta

Kaulurin neulominen on yksi parhaista tavoista aloittaa neulomisharrastus. Toisaalta tottuneelta neulojalta kauluri syntyy hyvinkin nopeasti, joten se sopii erityisen hyvin esimerkiksi puolen suvun joulupukin lahjasäkkiin.

Jos haluat tehdä kokoa pienemmän, jätä pois kokonaissilmukoista 8 s.

Miksi vaeltajankauluri on kätevä?

Vaeltajankauluri on nimensämukaisesti tarkoitettu luonnossa liikkumiseen. Kaulus on tarpeeksi pitkä, jotta sitä voi käyttää joko pitkänä tai käärittynä. Suomenlampaanvilla on kestävä ja lämmin materiaali, jota voi käyttää myös kosteammassa säässä.

Neulo kauluri suomenlampaanvillasta

Vaeltajankaulurissa on kaksi osaa: etuosa laskeutuu hiukan alemmas, jolloin takinkaulusta voi aukaista tarvittaessa. Selkäosa suojaa hartioita, mutta päästää selän lämmön haihtumaan pitemmillä kävelyreissuilla.

Kauluri sopii ennen kaikkea kerrospukeutumiseen: paksun villapaidan sijaan vaeltaja voi pukea villakaulurin ja sopivan kerraston.

Mistä kaulureita saa?

Vaeltajankaulurin voit neuloa itse Hyvien asioiden ohjeen mukaan. Saat ostettua neulomisohjeen Hyvien asioiden kaupasta ja saat sen sähköisesti heti tilaamisen jälkeen.

Jos et halua neuloa itse, voit myös tilata Hyvien asioiden vaeltajankaulurin. Se on 100-prosenttisesti kotimainen design-tuote, joka tuntuu hyvältä niin iholla, keholla kuin mielessäkin.