Ohje: vaeltajan helppo lyhytkauluri

1,50 

Tämä on kaulureiden todella helppo perusmalli. Lyhytkauluria voi käyttää monipuolisesti erilaisten takkien ja puseroiden kanssa. Ohje on ladattava ja sisältää kuvat valmiista tuotteesta.

Osasto:

Kuvaus

Norjalaisesta villalangasta neulottu vaeltajan lyhytkauluri on helppo ja nopea tehdä. Siinä ei ole ollenkaan etu- ja takaosan lappuja vaan pelkästään kaulaa suojaava osa. Kevytkauluri sopii etenkin kevyeen reippailuun tai urbaaniin vaelteluun. Vaeltajan kauluriohje sopii hiukan peittävämpää kauluria etsivälle.

Voi olla, että löydät samanlaisia ohjeita ilmaiseksikin, mutta tämän ohjeen ostamalla sinun ei tarvitse lähteä niitä enää etsimään.

Nopea kauluriohje

Lanka: norjalainen villalanka Fritidsgarn 50 g
Puikot: sukkapuikot 4 tai käsialan mukaan
Neuletiheys: 10 cm = 13 s
Ohjeen koko: S/M
Vaikeustaso: todella helppo

Jos haluat tehdä kokoa isomman, lisää 4 s.

Kenelle vaeltajan lyhytkauluri sopii

Lyhytkauluri on erinomainen nopeaa mutta hyödyllistä neuletta etsivälle. Lyhytkaulurissa ei ole vaikeita osioita ja se valmistuu aloittelevaltakin neulojalta nopeasti. Kauluri sopii takin kauluksen alle tai vaikkapa syksyn ulkotöihin.

Neulo kauluri itselle tai anna lämpöä läheiselle

Hyvien asioiden neuleohjeet ovat selkeitä ja helppolukuisia. Ostettuasi ohjeen voit tulostaa sen paperille tai lukea sitä puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Tiedostomuoto on pdf. Ostettuasi ohjeen saat latauslinkin sähköpostiisi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in FI (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohje: vaeltajan helppo lyhytkauluri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *