Spiikki podcast-mainokseen Aalho Medialta

Tarvitsetko spiikkerin podcast-mainokseen? Haluatko jonkun muun lukevan mainostekstin ja lähettävän äänitiedoston haluamassasi muodossa? Tilaa podcast-mainoksen spiikki Aalho Medialta.

Esimerkkejä mainosspiikeistä

Aalho Medialla on kaksi spiikkaajaa. Voit valita mainokseesi mies- tai naisäänen. Äänitämme mainoksesi studiollamme ammattimaisilla äänityslaitteilla.

Podcastin mainosspiikki on riisuttu, pelkkään puheeseen perustuva mainosformaatti, jonka voit sellaisenaan leikata mukaan jaksoon. Juontajan itsensä lukemat mainokset toimivat usein hyvin, mutta spiikkerin lukemat podcast-mainokset erottuvat muusta sisällöstä.

Miesääni: Jukka Aalho

Mainos 1: Jukka Aalho
Mainos 2: Jukka Aalho
Mainos 3: Jukka Aalho

Naisääni: Essi Aalho

Mainos 1: Essi Aalho
Mainos 2: Essi Aalho
Mainos 3: Essi Aalho
 

Miksi tilata podcast-mainosspiikki Aalho Medialta?


1. Genren mukainen mainos

Molemmat spiikkerit Essi ja Jukka Aalho ovat podcast-juontajia itsekin. Spiikki sopii genreen eikä särähdä korvaan.

2. Selkeä tilausprosessi

Tarvitset vain mainostekstin ja spiikin halutun keston. Lähetä tarjouspyyntö ja saat hinnan ja toimitusajan.

3. Maksa mitä haluat

Podcast-mainos on riisuttu formaatti, jossa ääni ratkaisee. Tarjouspyynnössä voit kertoa, paljonko olet spiikistä valmis maksamaan.

Paljonko podcastin mainosspiikki maksaa?

Ymmärrämme, että mainosbudjetit vaihtelevat kengännauhabudjetista korporaation kultaiseen luottokorttiin. Podcast-mainosspiikki Aalho Medialta maksaa keskimäärin 350 € (+ alv 24 %).

Voit kuitenkin tarjouspyyntövaiheessa kysyä meiltä tarjousta sillä summalla, jonka olet valmis maksamaan. Pyrimme räätälöimään palvelun sinulle sopivaksi.

Huomaathan, että mitä vähemmän maksat, sitä vähemmän käytämme aikaa työhösi. Se ei tarkoita huonompaa laatua, vaan esimerkiksi sitä, ettei palveluun kuulu muutoskierrosta.

Mitä enemmän maksat, sitä tarkemmin huolehdimme siitä, että spiikki on juuri sellainen kuin tarvitset, vaikka palveluun kuuluisi muutoskierroksia.


Missä tiedostomuodossa saan spiikin?

Voit saada spiikin haluamassasi tiedostomuodossa. Seuraava muoto on oletusarvoinen toimitusmuoto:

  • wav-tiedosto
  • 48 kHz
  • 16-bittinen

Millainen podcast-mainoksen spiikki on?

Podcast-mainoksen spiikki on spiikkerin lukema lyhyehkö mainosteksti, joka luetaan varsin neutraalisti. Tähän palveluun, tai tähän genreen, ei kuulu muuta kuin lukijan ääni. Mainokseen ei siis kuulu jinglejä, äänitehosteita, eikä se ole radiomainoksen kaltainen.

Kuuntele esimerkkimainokset sivun yläosasta.


Kuinka nopeasti saan spiikin?

Tarjouspyyntövaiheessa voit kertoa, mihin mennessä tarvitset spiikin. Toimitamme äänitiedoston sovittuun päivämäärään mennessä – useimmiten 2 arkipäivän sisällä tilauksesta.


Miten tilaus etenee?

Lähetä tarjouspyyntö tällä lomakkeella. Kuvaile mainostasi tai liitä mukaan tekstin, jonka haluat luettavan. Kirjoita yhteystietosi ja haluamasi budjetti. Lähetä lomake.

Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian. Jos saamme työn laajuuden ja hinnan sovittua niin, että se sopii molemmille, vahvista tilaus esimerkiksi sähköpostilla. Toimitamme aineiston sinulle sovitussa aikataulussa ja muodossa. Aineiston siirtoon käytämme esimerkiksi Google Driveä tai Wetransferia.


Mitä tähän palveluun kuuluu?

Podcast-mainosspiikkipalveluun kuuluu toimitetun mainostekstin lukeminen äänitiedostoksi.

Palveluun ei kuulu muita palveluita, kuten mainostekstin kirjoittamista, podcast-jakson editointia, äänitehosteita, jinglejä tai useita ääninäyttelijöitä.

Aalho Media tarjoaa tosin myös copywritingia ja voit tilata sen erikseen.