Luotolainen on Hailuodon perinteikäs neule. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja luotolaista sanotaankin tikkuröijyksi, luotolaiseksi tai tikkuriksi. Tämän ohjeen avulla voit neuloa pienelle koiralle oman tikkuröijyn suojaksi merensuolaisia pärskeitä ja rannikkotuulia vastaan.

Koirien luotolaisneule eli tikkuröijy 100-prosenttisesta lampaanvillasta

Tämä luotolainen on tehty 100-prosenttisesta suomenlampaanvillasta. Sen etumuksessa on tyylikäs korinpohjakuvio. Kaulus on tarpeeksi pitkä, että se suojaa kaulaa, muttei liian pitkä, että haittaisi koiraa.

Tämän luotolaisen tärkeimmät tiedot:

Langan menekki:

Neulemallimme Nappi painaa n. 3,5 kiloa, rinnanympärys 36 cm ja selän pituus on n. 30 cm. Neuletta voi muokata hiukan pienemmäksi ja hiukan isommaksi.

Luotolaisen hurmaavat yksityiskohdatKoirien luotolaisneuleen ohjeet ja vinkit

Suuntaa-antavia koirien neuleohjeita on esimerkiksi kirjassa Islantilaisia neuleita. Kuvia koirien islantilaisneuleesta on muuten tässä islantilaisneulejutussa. Katso myös koirien jouluneuleemme, jos etsit neulontainspiraatiota.

Sponsoroitu

“Erinomaista kesäluettavaa”

“Erinomaista kesäluettavaa”

Jukka Aalhon Sivutieromaani

Basam Books / Vuoden 2024 kesäkirja

“Sivutieromaani on erinomaista kesäluettavaa!” – arvio Instagramissa.   Kolme tietä. Kolme tarinaa. Tuhat sivuntienkuumaa kilometriä. Sivutieromaani on Jukka Aalhon moderni suomalainen tieromaani sinun kesääsi.

Sponsoroitu

Haluatko ostaa tämän luotolaisen ladattavan ohjeen? Voit ostaa sen Hyvien asioiden kaupasta ja saat linkin ohjeen lataamiseen heti sähköpostiisi.

 

Tunnelmallisia neulontahetkiä ja tulevia seikkailuita!