Ruma joulupaita on aina välillä muodissa, mutta kaunis jouluneule on aina muodissa. Mallikoiramme Nappi esittelee pienten koirien jouluneuleen, jossa on paljon kivoja ja käytännöllisiä design-elementtejä. Katso myös ohjeemme koirien luotolaisneuleesta ja islantilaistyyppisestä neuleesta.

Jouluiseen neuleeseen värit voi valita itse. Tässä mallissa yhdistyvät joulunpunainen ja sininen.

Koirien jouluneule 100-prosenttisesta lampaanvillasta

Tämä jouluneule on tehty 100-prosenttisesta lampaanvillasta. Tänä sesonkina punaiset ja muuten jouluiset langat ovat kovasti suosittuja, joten jos haluat tehdä tällaisen neuleen, voit varautua vähän etsiskelemään.

Tämän jouluneuleen tärkeimmät tiedot:

Koirakuvio rinnuksessa
Jouluneuleen yläosassa seikkailee iloinen lauma koiraystäviä.

Langan menekki:

Neulemallimme Nappi painaa n. 3,5 kiloa, rinnanympärys 36 cm ja selän pituus on n. 30 cm. Jouluneule on helppo tuunata hiukan pienemmäksi ja hiukan isommaksi.

Tonttulakkinen Nappi-koira
Nappi toivottaa kaikille maistuvaa joulua!

Koirien jouluneuleen ohjeet ja vinkit

Tämä jouluneule on uutta designia, jossa on koiralle mukavanmittainen kaulus ja kaartuva selkäosa, joka ei ala käpertyä taaksepäin. Muina vinkkeinä annettakoon se, että villalangasta tehtynä neule ei ole sähköisen tuntuinen. Kauluksesta ei myöskään kannata tehdä liian korkeaa, jottei se ole koiralle epämukava. Kun koirakuvion tekee alpakan villalangasta siitä tulee kauniin pörröinen.

Haluatko ostaa tämän jouluneuleen ladattavan ohjeen? Voit ostaa sen Hyvien asioiden kaupasta joko yksittäin tai osana ohjepakettia.

Sponsoroitu

“Erinomaista kesäluettavaa”

“Erinomaista kesäluettavaa”

Jukka Aalhon Sivutieromaani

Basam Books / Vuoden 2024 kesäkirja

“Sivutieromaani on erinomaista kesäluettavaa!” – arvio Instagramissa.   Kolme tietä. Kolme tarinaa. Tuhat sivuntienkuumaa kilometriä. Sivutieromaani on Jukka Aalhon moderni suomalainen tieromaani sinun kesääsi.

Sponsoroitu

Mukavia neulomishetkiä ja tunnelmallista joulua!