Boho vai Backstreet Boys? Mustavalkoinen asemakaava vai Live Love Lääh? Mistä nykyään kannattaa ostaa julisteet? Keräsimme internetin ja kivijalan kotimaiset ja ulkomaiset julistekaupat yhteen juttuun.

Jos olet Oulussa henkisesti tai fyysisesti, lue myös artikkelimme Oulu-aiheisista julisteista.

Suomi-designia Finnish Design Shopista

Onko olohuoneessasi String-hyllyt ja veisteletkö puu-ukkoja Artekin jakkaralla istuen? Jos olet suomalaisen designin ystävä, voit tilata julisteet esimerkiksi Finnish Design Shopista.

Valikoimissa on moneen makuun sopivia design- ja taidejulisteita.

Hintaluokka: n. 30–90 €

Katso Finnish Design Shopin julisteita

Kaupunkijulisteiden kauppapaikkoja

Tummanpuhuva asemakaava kotikaupungin karistetuista pölyistä kuuluu jokaisen kotiseuturakkaan sivupöydälle. Kaupunkijulisteita on useaa eri sorttia. Tässä muutama käsinvalikoitu kokoelma:

Sisustusjulisteet IKEAsta

Tarpeeksi laadukasta tarpeeksi matalaan hintaan. IKEAsta saa pannunalusten ja keittiön säilytystarvikkeiden lisäksi myös julisteita – ilman kehyksiä ja kehyksillä.

Valikoimissa on vähän hassuja ja vähän vähemmän hassuja sisustustauluja, joten johonkin kodin huoneeseen löytyy IKEAsta varmasti juliste.

Hintaluokka: 10–20 €

Tilaa julisteet IKEAsta

Instagramiin sopivia julisteita Posterstoresta

Ruotsalaisen Desenion Posterstoresta löydät taustakuvat elämäsi some-feedille. Tällä hetkellä etusivulla loistavat maanläheiset boho-sävyt ja kalvakka eukalyptus.

Tilaa julisteet Posterstoresta

Julisteet muista huonekalukaupoista

Perinteisten huonekalukauppojen nettikaupoista ja kivijalasta saa myös julisteita.

Ei muuta kuin ripustamaan.