Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Etsiskelin hyvää kamerareppua pitemmän aikaa, mutta sopivannäköistä ei tullut vastaan. Tavoitteena oli reppu, joka täyttäisi nämä vaatimukset:

Lopulta päätin muokata vanhasta Fjällräven Kånkenista* kamerarepun ja lopputulos on ollut kaikkea noita edellämainittuja. Tässä artikkelissa käyn läpi vinkkejä, miten teet vanhasta tai uudesta Kånkenista unelmien kamerareppusi.

Vanhasta uusi kamerareppu

Tässä on lopputulos: vanha ruskea Kånken, jossa on tilaa parille kameralle linsseineen. Pehmusteet on tehty sopiviksi paloiksi leikellystä makuualustasta. Tekemällä sisuspalat huolellisemmin sisuksista saa komeammat kuin omastani.

Näin leikkaat pehmusteet

Nämä välineet ja tarvikkeet tarvitset:

Sponsoroitu

Podcast: Mistä lisää startup-menestystarinoita Suomeen?

Podcast: Mistä lisää startup-menestystarinoita Suomeen?

Vieraana Ouran co-founder Petteri Lahtela

Markkinointiperuna / Spotifyssa ja podcast-alustoilla

Miten saadaan lisää suomalaisia startup-menestystarinoita? Mikä toimi Ouralla ja mitä työkaluja ja ajatusmalleja muut founderit voisivat ottaa käyttöön? Vieraana enkelisijoittaja, Ouran co-founder Petteri Lahtela.

Sponsoroitu

Itse tehty kamerareppu juuri mittojesi mukaan

Itse-tehdyn kamerarepun teossa on kolme päävaihetta:

A. Ompele sisäkanteen kangas, jonka taakse solumuovi tulee

Kånkenin läppä aukeaa aika pitkälle alas, mikä tekee siitä hyvän kamerarepun. Ompele läppään kankaasta tasku, joka aukeaa repun pohjaa kohti. Käytimme itse esimerkiksi vanhasta päiväpeitosta jäänyttä kankaanpalaa. Tavoitteena on tehdä siitä sopivan löysä, että sisään sujautettu solumuovipala pingottaa sen suojaksi.

B. Leikkele ja asettele repun pohjalle ja sivuille solumuovireunat

Leikkele makuualustasta sopivia suikaleita, jotka pujotat repun sisään. Pääpalaset ovat selkäpala, kaukalonreunus ja läpänjatke.

Leikkaa aluksi paloista mieluummin hiukan suuremmat kuin pienemmät ja kokeile niitä repun sisään. Ajatuksena on, että solumuovi pingottaa repun kovemmaksi.

C. Suunnittele, leikkele ja asettele tilanjakajat

Suunnittele tilanjakajoiden paikat välineidesi mukaan. Tässä versiossa niiden paikkaa ei voi enää muokata jälkikäteen, joten ota huomioon myös mahdolliset tulevat hankinnat.

Väliseinistä ja koko repusta saa tukevan, kiinnittämällä väliseinät pohjaan ja toisiinsa T-liitosten avulla. Työnnät siis pehmeän solumuovin pienemmästä aukosta läpi, jolloin se lukittuu paikoilleen.

Sponsoroitu

Markkinointia maailmanvalloittajille

Markkinointia maailmanvalloittajille

Uusi tarinavetoinen podcast markkinoinnista. Kuuntele ja kokeile!

Markkinointiperuna / Siellä missä podcastit

Sponsoroitu

Kånkenista tuunattu kamerareppu on nyt valmis!

Pienellä värkkyyllä olet saanut itsellesi huomaamattoman ja sopivan kokoisen kamerarepun. Repun etutaskuun mahtuu pientä härpäkettä ja kukaan ei arvaa, mitä repussasi piileksii.

Aivan pahimpaan myllytykseen tämä suojaus ei riitä, joten safarille kannattaa ottaa jokin kovakuorisempi paketti, mutta normielämän matkailuun tämä kamerareppu sopii mainiosti.

Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

Mukavia retkihetkiä! Jos tuunaat oman reppusi näillä ohjeilla niin jaa kuva ja tägää meidät Instagramissa @meaalhot!