Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Lyhyt vastaus kysymykseen on: Suomessa ei tällä hetkellä ole saatavilla Disney Plus (Disney +) -suoratoistopalvelun lahjakortteja. Netistä löytyvät hakutulokset ovat epäilyttäviä emmekä suosittele kokeilemaan niitä.

Yhdysvaltojen Disney Plussaan lahjakortteja on saatavilla, mutta ne eivät käy Suomessa.

Lahjaksi Disney Plus?

Jos haluat antaa lahjaksi Disney Plussan, voit periaatteessa tehdä Disney-tilin* normaalisti ja jakaa sen kirjautumistiedot lahjansaajalle. Veloitukset menevät sinun kortiltasi, mutta tiliä käyttää joku muu.

Tämä ei ole helpoin eikä tietoturvallisin tapa, mutta ainoita tapoja tällä hetkellä kustantaa jollekulle muulle Disneyn suoratoistopalvelu.

Näin voit antaa lahjaksi Disney+-palvelun

Disney Plussan lahjoittaminen vaatii siis vähän kikkailua. Näin se onnistuu jos lahjansaajana on ihminen, johon luotat. Salasanojen kirjaaminen ja jakaminen on yleensä ottaen huono idea, joten tätä tapaa ei voi suositella kauhean mielellään.

Tällaisessa tilanteessa ei ole järkevää käyttää omaa sähköpostia tai varsinkaan omia salasanoja vaan luoda vaikka uusi Google-tili pelkästään lahjaa varten.

Sponsoroitu

“Erinomaista kesäluettavaa”

“Erinomaista kesäluettavaa”

Jukka Aalhon Sivutieromaani

Basam Books / Vuoden 2024 kesäkirja

“Sivutieromaani on erinomaista kesäluettavaa!” – arvio Instagramissa.   Kolme tietä. Kolme tarinaa. Tuhat sivuntienkuumaa kilometriä. Sivutieromaani on Jukka Aalhon moderni suomalainen tieromaani sinun kesääsi.

Sponsoroitu

Valmistaudu henkisesti myös ratkomaan yhteysongelmia, kirjautumisongelmia, maksuongelmia, huonojen TV-sarjojen ongelmia ja näyttelijävalintaongelmia.

Mitä muita vaihtoehtoja on?

Vaikka Disney + -palveluun ei vielä saa lahjakortteja, voit antaa lahjaksi vaikkapa Netflixin lahjakortin. Samoja sarjoja tai elokuvia ei palveluissa ole, joten vaihtoehtoisen palvelun lahjoittaminen ei välttämättä ole järkevää.

Muita suoratoistopalveluiden lahjakortteja (kuten HBO Nordic, Elisa Viihde tai Viaplay) ei luotettavan oloisesti ole tarjolla.

Paljonko Disney Plus -palvelu maksaa kuukaudessa?

Disney Plussan voi ostaa kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Kuukaudessa se maksaa 8,99 € ja vuodessa 89,90 €.

Katso myös muut hemmottelulahjaideat.