Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Ystävänpäivää vietetään tänä vuonna maanantaina 14.2. Ystävänpäivää voi aloitella jo viikonloppuna tai sitten keskittää kaikki hyvät fiilikset maanantaihin.

Suomessa ystävänpäivänä muistetaan tavallisesti tärkeitä ystäviämme, kun taas monissa muissa maassa päivä tunnetaan paremmin rakastavaisten päivänä. Kokosimme yhteen vinkkejä, jotka sopivat molemmille.

Anna ystävälle ja rakkaalle lahjaksi aikaa ja seuraa

Ystäväsi arvostaa takuulla eniten aikaasi ja seuraasi. Vaikka tänäkin vuonna ystävänpäiväbrunssit saattavatkin jäädä välistä, on monia muita tapoja muistaa ystävää: kaikki kortista videopuheluun tai lahjaan lämmittävät ystävän mieltä.

Tässä vinkkejä kaveripiirin ystävänpäiväaktiviteetteihin:

Ja tässä vinkkejä sydänkäpysen ilahduttamiseen:

Lahjaideoita ystävänpäivänä

Ystävälle lahjaksi suomalaista taidetta joka puraisee

Onko ystäväsi taiteen ystävä? Onko hänelle huumorintajua? Tämän vuoden toivelahja kaikille huumorintajuisille lahjansaajille on Johannes 1 -sarjakuva, joka on täynnä raivostuttavia sarjakuvastrippejä.

Osta Johannes 1 Hyvien asioiden kaupasta (nyt ilmainen toimitus). Kirja on englanniksi, mutta itse sarjakuvissa ei ole tekstiä, joten ne sopivat myös englantia puhumattomille.

 

Parhaat ystävänpäivälahjat sydänystävälle

Haluatko hemmotella ystävääsi ja kääriä jotain pakettiin? Kokosimme tähän muutamia ihania ja laadukkaita lahjoja, joista ystäväsi varmasti ilahtuu.

Parhaat ystävänpäivälahjat rakkaalle vuonna 2022

Kaikki edellä mainittu sopii ystävänpäivälahjaksi myös partnerille. Tässä muutama lisäidea:

Daniel Wellingtonin koruja tai kelloja: 

Kukkia ja kimppuja:

Uutta teknologiaa:

Yhteisiin seikkailuihin:

Tunnelmallista ystävänpäivää! 💘