Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä

Uudet Apple Watch -mallit julkaistaan yleensä vuosittain Applen syksyn julkistustapahtumissa. Uusin Series 7 -malli julkistettiin syksyllä 2021 ja sitä on jo saatavilla kaupoissa.

Uudet mallit tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia, mutta myös tilaisuuksia käytettyjä Apple Watcheja etsiville. Monet päivittävät uudempaan malliin, ja laittavat käytetyn Apple Watchinsa myyntiin, jolloin tarjontaa on enemmän ja hinnat halvempia.

Tästä listasta voit tarkistaa Apple Watchien hinnat nettikaupoissa, joten tiedät mikä yleinen hintataso on:

Aina uuden mallin myötä Apple yleensä lopettaa vanhempien mallien myymisen.

Mistä käytettyjä Apple Watcheja voi ostaa?

Käytettyjä Applen kelloja voi ostaa pääosin kahdentyyppisistä paikoista: vertaiskaupasta ja käytettyjen tuotteiden myyntiin erikoistuneista liikkeistä. Eli Tori.fin tai mResellin* tapaisista paikoista.

Nettihuutokauppojen ja tori.fi-tyyppisten kauppapaikkojen etu on se, että siellä saattaa törmätä hyviin löytöihin lähellä. Hintojen vaihtelu on suurehkoa, mutta myös alhaisia hintoja on saatavilla.

Huono puoli etenkin teknologian suhteen on se, että tuotteiden toimivuudessa voi olla eroja. Esimerkiksi akunkestoa on vaikea arvioida muuten kuin myyjän kuvauksen perusteella. Ainakin oman kokemuksen mukaan suurin osa myyjistä on oikealla asialla, mutta arvokkaammat tuotteet kuten Applen tuotteet ovat myös hyviä kohteita huijareille, joten järki kannattaa pitää mukana. Jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se ei luultavasti sitä ole.

Yrityksiltä ostettavissa Apple Watcheissa on yleensä takuu ja ne ovat huollettu ennen myyntiin laittamista. Vastaavasti hinta voi olla korkeampi ja valikoima pienempi. Lue myös artikkelimme käytettyjen iPhonejen, iPadien ja Macbookien ostamisesta.

Käytetyt Apple Watchit ovat yleensä edullisempia kuin uudet

Käytetyt Apple-tuotteet mResellistä

Muitakin Applen tuotteita myyvä mResell tarjoaa myynnissä oleville Apple Watcheille 12 kuukauden takuun ja ilmaisen toimituksen. Myynnissä on myös Applen käytettyjä kannettavia.

Myynnissä nyt: käytetyt Apple Watchit mResellissä

Alle on listattu nyt mResellin kautta ostettavissa olevia käytettyjä Apple Watcheja. Listassa eivät ole kaikki tarjolla olevat älykellot. Huomio myös, että vaikka lista päivittyy joka päivä, osa Apple Watcheista saattaa olla jo ostettu. Linkkiä painamalla voit tarkastella kellon tarkempia tietoja. Yhteensä kelloja on myynnissä kpl

Tarjolla olevat vanhemmat Apple Watchit

Jos tuotelistaus ei näy, selaimesi Adblocker saattaa estää sitä näkymästä. Voit käydä katsomassa tuotteet mResellin sivuilla.

Tarjolla olevat uudemmat Apple Watchit

Jos tuotelistaus ei näy, selaimesi Adblocker saattaa estää sitä näkymästä. Voit käydä katsomassa tuotteet mResellin sivuilla.

 

Käytetyt Apple Watchit Tori.fistä

Tori.fi on se suurin ja kaunein nettikauppapaikka, joten siellä on myös paljon tarjontaa ja kysyntää. Kirjoitushetkellä tarjolla oli laaja valikoima eri mallistojen kappaleita hyvin erilaisiin hintoihin.

Hopeinen Omena -foorumin kauppapaikka

Internetin foorumit ovat osittain vielä eloisia. Hopeisen Omenan myydään palstalla on myynnissä erilaisia Applen tuotteita. Jos haluat basaarihenkeä ja yhteisöllisyyttä niin Hopeinen Omena voi olla seuraamisen arvoinen.

Apple Watch huutokaupalla huuto.netistä

Nettihuutokauppojen legenda on tietysti huuto.net. Jos haluat käytetyn älykellon lisäksi myös vähän jännitystä, huuto.net kannattaa tarkistaa. Myynnissä näytti olevan laaja valikoima erilaisia kelloja.

Parhaat ajat ostaa käytetty Apple Watch

Applen tuotteiden kauppa käy koko vuoden ajan, mutta kaksi ajankohtaa lienee ylitse muiden: yleensä syyskuussa julkistetun uuden Watchin jälkeinen aika ja joulun pyhien jälkeinen aika. Päivittäjät laittavat vanhemmat laitteensa myyntiin ja ostavat uuden syksyllä. Joulun jälkeen taas lahjansaaneet laittavat kiertoon joko uuden tai vanhan Apple Watchinsa.

Onnea matkaan etsintään!