Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Jos etsit käytettyä iPadia, voi olla että löydät tältä sivulta etsimäsi, sillä niitä on tarjolla hyvään kuntoon ja hintaan. Keräsimme tähän artikkeliin netin kauppapaikat, hintaesimerkit ja ostolinkit, joista näet uusimmat, juuri tänään myynnissä olevat tuotteet.

Toivottavasti listauksesta on apua ja löydät etsimäsi. Löytämisen iloa!

Mitä eroja iPadeilla on?

Aivan kuten iPhoneja myös iPadeja alkaa olla jo usean sukupolven sarja. Muotoilu, ominaisuudet ja tehokkuus muuttuvat siirryttäessä vanhemmasta uudempaan, mutta valtaisia harppauksia ei ole tapahtunut sukupolvien välillä.

iPad ja ensimmäisen sukupolven Apple Pencil

Uusimmat myynnissä olevat mallit ovat seuraavat. Voit verrata tuotteiden hintoja uutena painamalla linkkiä.

Nimensä mukaisesti iPad Mini on malleista pienin kun taas iPad Pro on tehokkain. Lisäksi malleissa on kahta päätyyppiä:

Ensimmäisessä nettiä voi selata ainoastaan langattomassa verkossa. Toiseen voi ostaa SIM-kortin, jolla nettiä voi käyttää. Käyttö onnistuu myös pelkän langattoman verkon yli. Cellular-mallit ovat hiukan kalliimpia kuin ilman SIM-korttipaikkaa tulevat.

Sponsoroitu

“Erinomaista kesäluettavaa”

“Erinomaista kesäluettavaa”

Jukka Aalhon Sivutieromaani

Basam Books / Vuoden 2024 kesäkirja

“Sivutieromaani on erinomaista kesäluettavaa!” – arvio Instagramissa.   Kolme tietä. Kolme tarinaa. Tuhat sivuntienkuumaa kilometriä. Sivutieromaani on Jukka Aalhon moderni suomalainen tieromaani sinun kesääsi.

Sponsoroitu

Käytetyt iPadit mResellistä

Käytetyillä Apple-tuotteilla on vilkas jälleenmyyntimarkkina. Kauppa käy ja tuotteet liikkuvat. Käytettyjä iPadeja saa varsin hyväkuntoisina ja hyvähintaisina esimerkiksi mResellistä, joka on erikoistunut jälleenmyymään Applen tuotteita.

Hyvää mResellin kautta ostettaessa on se, että tuotteet on huollettu ja niihin saa 12 kuukauden takuun. Nettisivujen valikoima on myös laaja ja päivittyy jatkuvasti. Tuotteisiin saa myös ilmaisen toimituksen.

Tuotteiden hinta on pääsääntöisesti hiukan korkeampi kuin vertaiskaupassa, eli esimerkiksi Tori.fistä ostaessa, mutta muuten prosessi on selkeämpi ja takuu tuo mielenrauhaa.

Työkaverini osti vastikään mResellistä Macbookin ja esimerkiksi Black Fridayn aikaan tuotteet liikkuivat nopeasti. Tällä hetkellä sivustolla on myynnissä erilaisia iPadeja, erityisesti iPad Pro -malleja.

Parhaimmillaan käytetyn iPadin saa halvemmalla mutta silti siinä on takuuta jäljellä.

Katso kaikki mResellissä tällä hetkellä myynnissä olevat iPadit.

Käytettyjä iPadeja Tori.fistä

Tuttuun tapaan myös Torissa on tarjolla käytettyjä Apple-tuotteita. Parhaimmillaan tuote löytyy luotettavalta myyjältä melkein naapurista. Nopealla vilkaisulla tarjolla oli laaja valikoima eri-ikäisiä ja hintaisia iPadeja ympäri Suomen. Osassa uusimmista laitteista oli myös takuuta jäljellä ja kuitti tallessa.

Katso täältä uusimmat Torissa myynnissä olevat iPadit.

Sponsoroitu

“Erinomaista kesäluettavaa”

“Erinomaista kesäluettavaa”

Jukka Aalhon Sivutieromaani

Basam Books / Vuoden 2024 kesäkirja

“Sivutieromaani on erinomaista kesäluettavaa!” – arvio Instagramissa.   Kolme tietä. Kolme tarinaa. Tuhat sivuntienkuumaa kilometriä. Sivutieromaani on Jukka Aalhon moderni suomalainen tieromaani sinun kesääsi.

Sponsoroitu

Foorumit ja muut netin ostopaikat

Hopeisen Omenan Myydään-osiossa on myynnissä muutamia käytettyjä iPadeja. Vanhaan kunnon foorumietikettiin nojaten tuotetiedot on ilmoitettu kohtuullisen hyvin eikä Facebookin ryhmistä tuttu YV-AV-kiirastuli ole kovin pahasti valloillaan. Katso uusimmat ilmoitukset.

Huuto.netistä voi myös löytää iPadeja, mutta seassa on paljon suojakuoria ja muuta sälppää, mikä tekee tuotteiden löytämisestä ja vertailusta vaikeampaa.

Muita käytettyjä iPadeja myyviä yrityksiä

Käytettyjä Apple-tuotteita ja muutakin elektroniikkaa myyviä nettikauppoja on putkahdellut tasaiseen tahtiin. Osa vaikuttaa nettisivujen perusteella luotettavammilta kuin toiset, joten kannattaa lukea toimituksen ja palautuksen ehdot läpi ennen tilausta.

Verrattuna käytettyjen iPhonejen, Apple Watchien tai Macbookien myyjiin iPadien myyntipaikkoja on hiukan vähemmän. Tässä lista kaupoista ja linkeistä suoraan kauppojen iPad-osioihin:

Uusien iPadien hinnat verrattuna käytettyihin

Kuinka paljon halvemmalla käytetyn iPadin saa verrattuna siihen, että sen ostaa uutena? Huollettuja tuotteita myyvistä kaupoista uudemman mallin iPadin saa yleensä 10–20 % halvemmalla hinnalla verrattuna uuteen. Vanhempia malleja ei enää nettikaupoista samaan malliin saa, joten niiden hinnat voivat vaihdella paljonkin.

Hintaoppaasta voit katsoa yleiskatsauksena iPadien nykyhintoja.*

Käytettyä iPadia etsiessäsi kannattaakin tutustua tarjontaan ja hintatasoon. Jos tarjous on liian hyvä ollakseen totta, se tuskin on totta laisinkaan. Toisaalta jos jaksaa etsiä niin hyvä tarjous tulee ennen pitkää vastaan.